Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.

07. PROCEDURA BEZPIECZEŃSTWA W STOŁÓWCE

PROCEDURA BEZPIECZEŃSTWA W STOŁÓWCE

  1. Należy przewietrzyć stołówkę przed wejściem do niej każdej grupy, zdezynfekować blaty stolików, poręcze krzesełek.

  2. Uczeń przed wejściem do stołówki dezynfekuje lub myje ręce.

  3. Uczeń przychodzi do stołówki w maseczce, w której pozostaje do momentu zajęcia miejsca przy stoliku.

  4. Spożywanie posiłków powinno odbywać się w miarę możliwości w tych samych grupach rówieśników z danej klasy i z zachowaniem dystansu.

  5. Uczniowie odbierają posiłki w maseczce, zachowując bezpieczny dystans.